Přestěhujte svou firmu rychle a efektivně, třeba bez přerušení provozu

Jistě i vám záleží na tom, aby stěhování vaší společnosti proběhlo bez zbytečných komplikací, beze ztrát, a pokud možno co nejrychleji. Přesně tak může celá akce vypadat, pokud oslovíte tu správnou, zkušenou firmu, která se o celou akci postará. A to tak, že s výsledkem i s jejím průběhem budete maximálně spokojeni. V této chvíli vás určitě nejvíce zajímá, kde najdete ty pravé pracovníky, kteří budou ochotní, zkušení a flexibilní. Pokud jde o Prahu, máte je doslova po ruce – stěhování firem Praha nebylo ještě nikdy lepší! Navíc, jistě vás potěší i to, že nezáleží na tom, zda se budete přesouvat na druhý konec města, do jiné části České republiky, anebo dokonce do zahraničí – ať už míříte kdekoli, vždy získáte ty nejlepší služby za velice příznivou cenu.kontrolní seznam.jpg

Co budou služby profesionálů zahrnovat?

Aby vše probíhalo rychle a efektivně, nejprve vás navštíví odborný technik, který si prostory k vyklizení a jejich vybavení prohlédne a na základě této bezplatné prohlídky navrhne celkový postup prací.
S dostatečným předstihem a v domluvený termín získáte obalový materiál jako ochranné a bublinkové fólie, kartonové krabice anebo samolepicí pásky. Ten můžete využít k ochraně vašeho vybavení před poškozením. Pokud máte mnoho pracovišť, budou krabice z jednotlivých sekcí označeny kódováním, abyste věci následně nemuseli složitě, hledat, ale naopak aby skončili na svém novém, předem určeném místě.kartonová krabice.png
Speciální pozornost je vždy věnována výpočetní technice, neboť se jedná o citlivá zařízení, na kterých velmi záleží. Proto budou pod neustálým dohledem.
Přesun objemných a velkých kusů nábytku není žádnou překážkou. Pracovníci velké kusy demontují a na místě opět pečlivě složí. Samozřejmostí je i profesionální vybavení pro přesun velkého vybavení jako jsou například velké kopírky.
Pakliže budete chtít, může akce proběhnout o víkendu anebo o svátcích.
Uvidíte, že budete spokojeni od začátku, až do konce.